Om oss

Litt om oss

I november 1994 hadde vi den første øvelseskvelden i kjøkkenet på Gjerstad Skole. Det var Ole Jacob og Elisabeth (Andreassen/Aspesæter) som starta det hele- og første kvelden ramla det inn over 60 mennesker som hadde lyst til å synge i kor.. ikke dårlig.

Ole Jacob var dirigent og musikalsk ansvarlig i seks år, og i løpet av den tida hadde vi mye morro- og lærte en hel masse.

I 2000 overtok Anette (Kveim) taktstaven- og har siden vært sjefa vår, og vi har ikke hatt noe mindre morro, eller lært noe mindre av henne.

Siden oppstarten har vi vært fast innslag i nær sagt alle kulturelle begivenheter her i bygda, bla julaften og 17 mai, kulturkvelder- og uker.

Vi har sunget på en hel haug basarar og lignende, både her i bygda og utenbygds.

Noen av øvelsene våre har vi lagt til Gjerstadheimen – til stor glede for både korister og beboere, og vi har arrangert flere allsangkvelder i årene som har gått.

Så har vi vært på en del kortreff – og workshops, med påfølgende festligheter, og vi har jammen arrangert et kortreff selv og…

Fire jubiléer har vi hatt…

Og så har vi vært med på Gjerstadplata – et samarbeid mellom alle musikerene i bygda hvor inntekta gikk til Musikkens Hus

Et nettsted fra Fjellvann