Laholmen, korseminar 21 – 23 september 2012

1_getattachment3

 

Fredag 21 september dro 25 av korets medlemmer til Laholmen i Strømstad for et korseminar. Anette lovet oss ei intens helg og det skal jeg si vi fikk.

Styret- med Jorunn og Anette i spissen, hadde arrangert en flott tur for oss som starta med en fantastisk lunchbuffèt på nedturen. Når vi ankom hotellet, som forøvrig er et kjempested å ha seminar på, hadde vi et par timer med sang. Deretter fiffa vi oss opp litt og gikk ned i hotellets diskotek (som var reservert for oss). Der hadde Anette og Jorunn stella istand en artig quis, litt godord og diverse anna morro. Da var det blitt kveld, og tida var kommet for dans til et kosli’ svenskt danseband.

Lørdag startet med en deilig frokost, deretter bar det til konferanserommet for mer sang og ‘terping’. For å ha et lite opphold i sangen ble vi bedt om å lage forslag til hvordan vi skal gjennomføre den konserten vi skal ha i Gjerstad Kirke den 14 oktober i år. Det var et velkomment avbrekk. Vi hadde nok en deilig lunch, og på kvelden var det Salza buffèt med påfølgende dans. Maten var knallgod, men jeg tror de langt fleste av oss syns fredagsdansen var litt mer i vår gate.

Så var det plutselig søndag, og etter 7 timer med sang i løpet av helgen var ikke mye pip i oss under de to siste timene på søndag. Trur nok vi var temmlig slitne alle sammen, både korister og ikke minst dirigent.

Men lærerikt og kjempemorro var det – og de fleste av oss tror jeg ser fram til neste gang, men da håper vi at fler av korets medlemmer har anledning til å bli med.

Et nettsted fra Fjellvann