Høstkonsert Gjerstad Kirke 18. november 2012

1_img_7950

 

Nå er vår første konsert i egen regi vel overstått, og Elsa May, vår flotte konferansier ledet det hele på en meget profesjonell måte.

Den 18. november 2012, arrangerte Gjerstadkoret for første gang en konsert. Vi avholdt den i Gjerstad kirke, og med oss fikk vi vår eminente kantor, Tormod Øvrum. Han akkompagnerte oss – og den karen kan spille, han er helt fantastisk

Han hadde og en egen avdeling i konserten hvor han spilte tre klassiske stykker på kirkeorgelet, og det var en fryd å høre på.

Vi hadde en gjesteartist til, og det var Gjerstad’s egen Marit Lien Gulliksen. En stor sanger med en fantastisk røst. Hun minnet mye om Mahalia Jackson, en stor gospelsanger fra USA. Hun framførte fire, vakre sanger – og det låt aldeles nydelig. Hun har skaffet seg mange besøkende neste gang hun skal opptre i Gjerstad Kirke, det er helt sikkert!

Så var det oss da, vi avsluttet konserten med tolv vare og vakre sanger. Det ble veldig godt mottatt av publikum, som forøvrig var stort.. mange fler enn vi hadde forespeilet oss,  rundt ca 180 personer, og det var kjempemoro. Og at vi ble godt mottatt er helt sikkert. Folk fulgte veldig godt med og aplausen bølget, vi fikk til og med trampeklapp og måtte ta en ekstra sang, så jo – folk koste seg!

Det hele ble avrundet med kaffe og hjemmebakte kaker til alle som ville ha, og det ble satt veldig stor pris på så det ut til, for det var ikke mange som gikk rett etter konserten, de aller fleste koste seg med kaffen og fikk seg en god ‘skroll’ attåt.

Jeg vil og ta meg den frihet- på vegne av hele koret, og takke Jorunn for den måten det hele ble organisert på, og ikke minst Anette for alt arbeidet ho har nedlagt for å hamre de fine tonene inn i oss.

Et nettsted fra Fjellvann